Mijn Fotografie

landschapsfotografie | Grote PeelNet als ieder ander die begint met fotograferen ben ik mijn fotografie begonnen met het vastleggen van alles wat maar voor mijn camera kwam.

Ik probeerde landschappen, bloemen, gebouwen en ga zo maar door vast te leggen op de gevoelige plaat (gevoelige film). Lange tijd is dat analoog geweest voornamelijk zwart-wit. Maar vanaf 2004 begonnen met digitale fotografie met in die tijd een Konica-Minolta DiMage A2.

straatfotografie | street photographyIn de loop van de tijd ben ik mij echter steeds meer gaan specialiseren in de vormen van fotografie die mij het meeste aanspreken. Op dit moment zijn dat eigenlijk twee stromingen namelijk enerzijds het fotograferen van mensen in de vorm van portretten en straatfotografie en anderzijds de wereld van table-top in de vele vormen van sillevens tot het vastleggen van een waterdruppel  met behulp van flitsers in de vorm van reportageflitsers en/of studioflitsers.

 

Twee totaal verschillende fotografische richtingen met hier en daar raakvlakken.

Op de pagina’s van portretfotografie, straatfotografie en table-top binnen deze website wil ik je dan ook meenemen op mijn pad van fotograferen.

Deel je mijn passie voor deze fotografische richtingen en wil je hier meer over weten kun je altijd contact met mij  opnemen.