Huwelijksfotografie

Kies voor een ervaren Huwelijksfotograaf!

huwelijksfotograaf | huwelijksfotograaf Limburg | trouwreportageHuwelijksfotografie is een specialisme!

Niet iedere (beroeps)fotograaf is een huwelijksfotograaf. Een fotograaf die veel model- en portretfotografie doet of een goede landschapsfotograaf is nog steeds geen huwelijksfotograaf. Met andere woorden huwelijksfotografie is een specialisme onder fotografen, sterker nog veel fotografen houden zich verre van huwelijksfotografie.

Een goede huwelijksfotograaf is een specialist op veel gebieden binnen de fotografie. Zo moet hij/zij uitblinken in: portret- en modelfotografie, journalistieke fotografie, documentairefotografie, reportagefotografie, landschapsfotografie en close-up fotografie.

Daarnaast moet hij/zij ruime kennis hebben van: de huwelijksceremonie, reacties van mensen, kunnen regisseren, fotobewerking, grafische vormgeving en dan ook nog kunnen fotograferen onder alle weers- en lichtomstandigheden (donkere kerk, zon overgoten kerkplein of park) en ook nog beschikken over veel geduld en een dosis humor.

Als fotograaf krijg je van ieder belangrijk moment maar één kans om het vast te leggen!

Peter Schijven (PS-Fotografie) heeft in 20 jaar werkzaam zijn als fotograaf een ruime ervaring opgebouwd als huwelijksfotograaf.
Mijn werkgebied is geheel Nederland, maar de focus ligt wel op Limburg.

huwelijksfotograaf | huwelijksfotograaf LimburgMet 20 jaar ervaring kan ik zeggen dat ik weet hoe een huwelijk gefotografeerd moet worden. Hoe ik moet omgaan met moeilijke omstandigheden en uiteraard maak ik gebruik van professionele apparatuur (en alles is minimaal dubbel aanwezig ingeval van een storing).
Mijn manier van werken is ongedwongen. Ik leg de momenten vast zonder al te veel in te grijpen, zodat jullie later kunnen terugkijken naar een creatieve en spontane reportage van jullie huwelijksdag.

Wanneer jullie een familielid of kennis hebben die aan al bovenstaande eisen kan voldoen en hij/zij wil graag fotograferen in plaats van gezellig op jullie trouwdag aanwezig zijn, lees dan niet verder maar anders lees hier verder………..

 

Lees verder….