Fotografie Workshops

workshops fotografie, workshop portretfotografie, portretfotografie, portretfotograaf, portretfotograaf limburg, fotografie workshopsFotografie workshops met inhoud!

Er worden steeds meer workshops gegeven over fotografie.
Bij veel van deze workshops wordt een lichtopstelling neergezet (en/of een model) en kunnen de deelnemers beginnen met fotograferen terwijl er mondjesmaat door de docent informatie wordt gegeven.

De fotografie workshops van PS-Fotografie zijn echter anders van opzet. Een goede basis is het fundament waarop gebouwd dient te worden. Vandaar dat tijdens al onze workshops de specifieke basis wordt uitgelegd en in praktijk wordt gebracht. Denk daarbij niet aan een basis als het instellen van camera en diafragma. Als u bij ons aan een workshop deelneemt gaan we ervan uit dat deze techniek u bekend is.

De basis van fotografie gaat om het begrijpen van en goed kunnen omgaan met het systeem.
Zoals het werken met zaken als fotografisch dynamisch bereik, ISO, Sluitertijd, Diafragma of het kunnen omgaan met een lichtmeter.
Omdat fotografen verschillende achtergronden hebben zijn de workshops nooit het zelfde. De lesstof zal tot op zekere hoogte worden aangepast aan de behoeften van de deelnemers. Dit houdt zowel docent als cursist attent bij workshops met eenzelfde thema. We geven geen workshops waarbij een model wordt neergezet en de opmerking “ga uw gang” wordt gemaakt.

Nee, het gaat bij PS-Fotografie om intensieve workshops waarbij ruime aandacht wordt besteed aan het hoe en waarom van de verlichting en de uitstraling van het model.

Kortom fotografie workshops waar u iets van opsteekt.

Wellicht tot ziens op één van mijn workshops.

Petra